Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

6-7 větších stroužků česneku, 2 žloutky, sůl, mletý pepř, 1/4 1 oleje, 2 lžičky vlažné vody, citrónová šťáva.

Utřeme česnek na kašičku, přidáme žloutky, špetku soli a trochu pepře a za stálého tření přikapáváme olej, až dostaneme omáčku hustou jako majonézu. Přidáme trošku vlažné vody a dobře rozmícháme. Podle chuti okyselíme citrónem. Podáváme k pečené zvěřině.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.