Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

50 dkg třešní, 1 lžička hladké mouky, 1 lžíce másla, 2,5 dl bílého vína, 2 lžičky cukru moučka, mletá skořice, citrónová kůra, 2,5 dl vody.

Vypeckujeme třešně a rozmixujeme je v mixéru. Z másla a mouky uděláme světlou jíšku, kterou smícháme s rozmixovanými třešněmi, přilijeme bílé víno, vodu a povaříme asi 5 - 10 minut. Potom omáčku přepasírujeme, osladíme, přidáme mletou skořici a trochu nastrouhané kůry z důkladně omytého citrónu, prohřejeme a podáváme. Hodí se k pečeným masům.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.