Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Šťáva a kůra z 1 pomeranče a 1 citronu, 4 lžíce portského vína, 4 lžíce vody, 2 lžíce rybízového džemu, 2 lžíce octa, 1/2 lžičky práškové hořčice, špetka soli, špetka pepře, 6 dkg nakrájených kandovaných třešní.

Nejprve vaříme strouhanou kůru z citronu a pomeranče ve vodě asi 5- 10 minut, pak přidáváme ostatní ingredience a ještě 3-5 minut vaříme. Vychladíme a podáváme k pečené studené zvěřině, nebo jí vylepšíme omáčky ke zvěřině.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.