Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Šťáva a kůra z 1 pomeranče a 1 citronu, 4 lžíce portského vína, 4 lžíce vody, 2 lžíce rybízového džemu, 2 lžíce octa, 1/2 lžičky práškové hořčice, špetka soli, špetka pepře, 6 dkg nakrájených kandovaných třešní.

Nejprve vaříme strouhanou kůru z citronu a pomeranče ve vodě asi 5- 10 minut, pak přidáváme ostatní ingredience a ještě 3-5 minut vaříme. Vychladíme a podáváme k pečené studené zvěřině, nebo jí vylepšíme omáčky ke zvěřině.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.