Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

25 dkg borůvkového kompotu, 1,25 dl smetany na vaření, 2 dkg másla, 1 lžíce rumu, moučkový cukr, strouhaný perník.

Borůvkový kompot dáme do kastrůlku, přidáme smetanu, máslo, rum a dle chuti  cukr. Krátce vše povaříme a nakonec zahustíme strouhaným perníkem. Pro zjemnění můžeme nejprve kompot rozmixovat.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.