Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

3 dl vývaru, 1 dl bílého vína, 3 lžičky oleje, 30 g másla, 1 lžička petrželky, 1 lžička pažitky, 1 lžička rajský protlak, 1 lžička hladké mouky, 3 žampióny, 2 cibule malé, pepř, sůl.

Z poloviny másla a z hladké mouky připravíme světlou jíšku. Zředíme ji vývarem, přidáme rajčatový protlak, mletý pepř, sůl a vaříme 10 minut. Na rozehřátém oleji podusíme na tenké plátky nakrájené žampióny, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a dusíme dále. Potom olej slijeme, žampiony zalijeme vínem a dusíme, až se polovina tekutiny odpaří. K žampiónům přilijeme omáčku a vše dusíme ještě 6 minut. Těsně před podáváním vmícháme zbylé máslo, petrželku a pažitku.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.