Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

3 dl vývaru, 1 dl bílého vína, 3 lžičky oleje, 30 g másla, 1 lžička petrželky, 1 lžička pažitky, 1 lžička rajský protlak, 1 lžička hladké mouky, 3 žampióny, 2 cibule malé, pepř, sůl.

Z poloviny másla a z hladké mouky připravíme světlou jíšku. Zředíme ji vývarem, přidáme rajčatový protlak, mletý pepř, sůl a vaříme 10 minut. Na rozehřátém oleji podusíme na tenké plátky nakrájené žampióny, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a dusíme dále. Potom olej slijeme, žampiony zalijeme vínem a dusíme, až se polovina tekutiny odpaří. K žampiónům přilijeme omáčku a vše dusíme ještě 6 minut. Těsně před podáváním vmícháme zbylé máslo, petrželku a pažitku.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.