Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.36 (7 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

12 dkg kompotovaných brusinek, 6 dkg meruňkové zavařeniny,1 lžička plnotučné (popř. pikantní) hořčice, 1 lžíce červeného vína, 1 lžíce rumu , 1 lžíce citronové nebo pomerančové šťávy, sůl , mletý pepř, pár kapek worcesterské omáčky, citrónová kůra.

Brusinky a zavařeninu rozmixujeme, přidáme ostatní přísady a omáčku dobře zamícháme. Brusinky můžeme nahradit rybízem naloženým ala brusinky.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.