Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 a 3/4 kg mrkve, 1 a 3/4 kg petrželový kořen, 1 a 3/4 kg celerový kořen, 25 dkg petrželové natě, 25 dkg celerové natě, 20 dkg soli, 50 dkg másla.

Rozpustíme si v kastrolu máslo, přidáme nastrouhané a posekanou zeleninu, osolíme a dusíme do vsáknutí tuku. Naplníme do skleniček se šroubovacím uzávěrem. Nesterilizujeme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.