Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 rajčata, 1 červená paprik, 1 zelená paprika, 2 nakyslá jablka, 1 chilli paprička, 3 malé cibule, 2 stroužky česneku, 1/2 lžičky mleté papriky, špetka kardamonu, 7 lžic bílého vinného octa, 60 g cukru, 1/4 lžičky soli.

Rajčata krátce spaříme, oloupeme, zbavíme semínek a nakrájíme na kostičky. Papriky omyjeme, očistíme, zbavíme semínek a nakrájíme na malé kousky. Jablka oloupeme, odstraníme jádřince a rovněž nakrájíme na malé kostičky. Chilli papričku omyjeme a rozpůlíme, odstraníme semínka a nakrájíme na tenké proužky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na jemno. Veškerou zeleninu vložíme do velkého hrnce, přidáme mletou papriku, kardamon, ocet, cukr a sůl a vše dobře promícháme. Přivedeme k varu a za stálého míchání vaříme asi 50 minut na mírném plameni.
Čatní poté naplníme do předem připravených vyvařených sklenic, dobře je uzavřeme a aspoň na 15 minut obrátíme dnem vzhůru.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.