Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1,5 kg cukety, 1 kg papriky, 1 kg rajčat, 0,5 kg  cibule nakrájené na menší kostičky, 2 polévkové lžíce cukru, 1 lžíce soli, 6 lžic Worcesteru, 6 lžic sojové omáčky, ¼ l oleje, 1 ostrý a 1 sladký kečup.

Vše řádně smícháme v hrnci a pomalu vaříme 20-30min.Pak dáme do skleniček (nejlépe přesnídávkových) a sterilujeme 20 min. při 80°C.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.