Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 kg šípku, 1 kg cukru, trochu vody, hřebíček.

Šípky rozpůlíme, vyčistíme a dobře propláchneme vodou. Potom dusíme v kastrolu až změknou. Propasírujeme jemným sítem. Protlak zvážíme.
Na 1 kg protlaku dáme 1 kg cukru a pomalu přivedeme k varu. Okořeníme hřebíčkem. Vaříme v hrnci do zhoustnutí. Šípkovou marmeládu dáváme do malých skleniček.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.