Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 1.83 (3 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 l vody, 0,4 l octa, 6 dkg soli, 10 dkg cukru, 10 koleček sladidla, 1 lžička olivového oleje.

Nálev necháme svařit 5 minut.

Do sklenice dáme kozí rohy, 2 hřebíčky, 5 kuliček pepře, 3 kuličky nového koření, doplníme kolečky cibule. Můžeme přidat stroužek česneku, bobkový list, kopr. Studený nálev nalijeme do sklenic na papriky a koření. Zavíčkujeme a sterilujeme 20 minut v páře.

 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.