Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

2 kg hub, 1 kg paprik, 1/2 kg cibule, 2 dl vody, 30 dkg cukru, 6 hřebíčků, 6 kuliček nového koření, 6 bobkových listů, 1/4 l oleje, 7 dkg soli, 2 dl ostrého kečupu, 2 malé protlaky, 4 dl octa.

Houby pokrájíme a svaříme asi 15 minut. Všechny přísady smícháme dohromady, dáme do zavařovacích sklenic, doplníme vzniklou zálivkou a sterilujeme 20 minut.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.