Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

¾ kg hub, 0,5 kg cibule, 0,5 kg paprik, 10 dl octa, 12 dkg oleje, 8 dkg cukru, 2 dkg soli, 1 malý kečup.

Houby nakrájíme na silnější plátky, povaříme v osolené vodě cca 3 minuty a slijeme přes cedník. Nakrájíme na půlkolečka cibuli a papriky na proužky. Dáme do kastrolu, přidáme ocet, olej, cukr, sůl a kečup. Vše společně dusíme a mícháme 15 minut. Pak přidáme houby a necháme 3 minuty probublat.. Nakonec plníme do sklenic a sterilujeme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.