Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

¾ kg hub, 0,5 kg cibule, 0,5 kg paprik, 10 dl octa, 12 dkg oleje, 8 dkg cukru, 2 dkg soli, 1 malý kečup.

Houby nakrájíme na silnější plátky, povaříme v osolené vodě cca 3 minuty a slijeme přes cedník. Nakrájíme na půlkolečka cibuli a papriky na proužky. Dáme do kastrolu, přidáme ocet, olej, cukr, sůl a kečup. Vše společně dusíme a mícháme 15 minut. Pak přidáme houby a necháme 3 minuty probublat.. Nakonec plníme do sklenic a sterilujeme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.