Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

60 dkg hub, 50 dkg paprik různé barvy, 30 dkg cibule, 2 dkg soli, 6 dkg cukru, 1 dl oleje, 1 dl octa, 25 dl ostrého kečupu, 2 stroužky česneku, 1 feferonka.

Houby nakrájíme, vhodíme do vroucí slané vody a necháme přejít varem. Pak je scedíme a propláchneme studenou vodou. Cibuli nakrájíme nahrubo a necháme zesklovatět na oleji, potom přidáme nakrájené papriky a necháme dusit do poloměkka, pak přidáme všechny ostatní ingredience a necháme chvilinku povařit (česnek utřít nebo prolisovat, feferonku na drobné kousky). Pak dáme do malých skleniček a sterilujeme 20 min při 80°C.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.