Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1/2 kg paprik, 30 dkg cibule, 1 kg povařených hub (hřibovité, mohou být i žampiony nebo hlíva), 1,5 dkg soli, 10 dkg cukru, 1/2 lžičky tlučeného hřebíčku, 1 lžička pepře, 1 dl octa, 1 lžíce oleje, 1 větší kečup.

Papriky nakrájíme a všechny ingredience smícháme dohromady. Dáváme do skleniček, na jejichž dno jsme dali bobkový list. Sterilujeme 30 minut při 80 st. C.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.