Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.25 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1/8 l octa, 3/8 l vody, 1 dkg soli, 3 dkg cukru, 3-5 kuliček nového koření, 2 bobkové listy, špetka tymiánu, 5 g hořčičného semínka.

Nálev svaříme 5 minut, necháme vychladnou, nalijeme na povařené houby ve sklenici, obsah sklenice promícháme. Zavíčkujeme a sterilujeme 30 minut. Sklenice otočíme dnem vzhůru.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.