Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Seříznutý plát ze žeber černé, sůl, plnotučná hořčice, anglická slanina, 5 nakládaných okurek, 4 vařená vejce, koření do mletého masa, párek, tvrdý sýr.

Na mleté: 0,5 kg  mletého, pepř, 2 větší stroužky česneku, 1 vejce, koření do mletých mas.

Maso z boku naklepeme, roztáhneme, osolíme, potřeme plnotučnou hořčicí a poklademe anglickou slaninu. Mleté maso osolíme, opepříme, přidáme 2 vetší stroužky rozmačkaného česneku, 1 vejce, promícháme a dáme na plát masa. Plát poklademe rozkrojenou okurkou, sýrem, rozkrojeným vařeným vejcem a rozpůleným párek. Můžeme přidat pokrájenou papriku, hrášek. Plát zavineme a na každý konec dáme slaninu aby nevytekla náplň a převážeme provázkem. Dáme na otevřený pekáč a trochu podlijeme vodou. Pečeme asi 2 hodiny v troubě na 200°C za občasného podlévání vodou. Pokud by začala z vrchu hodně červenat zakryjeme alobalem. Po upečení necháme vychladnout, sundáme nit a nakrájíme na plátky.

Jiná nádivka:  10 dkg libové slaniny, 1 vejce, 4 bílé žemle, 1 žloutek, 2 lžíce mléka, mletý pepř, 2 lžíce sekané petrželky, 2 dl bílého vína, sůl, 2 lžíce olivového oleje.
Slaninu pokrájíme a rozškvaříme na pánvi. Žemle nakrájíme na menší kostičky a v misce namočíme do mléka. Přidáme žloutek, vejce, vyškvařenou slaninu, na drobno posekanou petrželku, opepříme, osolím, a promícháme. Nádivku položíme k jednomu okraji masového plátu a zavineme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.