Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 2.33 (3 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

75 dkg zvěřiny, 10 dkg plátkové šunky, 15 dkg moravského uzeného, 4 sladkokyselé okurky, 2 cibule, lžíce plnotučné hořčice, lžička divokého koření, pepř sůl.

Plát zvěřiny naklepeme a roztáhneme, osolíme opepříme, posypeme polovinou divokého koření a potřeme hořčicí. Plát poklademe plátky šunky, cibulí nakrájenou na kolečka, podélně rozkrojenými okurkami a uzeným masem. Plát zavineme do rolády, svážeme provázkem a ze všech stran opečeme na tuku. Poté roládu vložíme do pekáče posypeme zbylým kořením a nakrájenou cibulí. Podlijeme vodou nebo vývarem a zvolna pod pokličkou dusíme. Pak poklici sundáme a dopečeme. Šťávu zahustíme jíškou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.