Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

75 dkg zvěřiny, 10 dkg plátkové šunky, 15 dkg moravského uzeného, 4 sladkokyselé okurky, 2 cibule, lžíce plnotučné hořčice, lžička divokého koření, pepř sůl.

Plát zvěřiny naklepeme a roztáhneme, osolíme opepříme, posypeme polovinou divokého koření a potřeme hořčicí. Plát poklademe plátky šunky, cibulí nakrájenou na kolečka, podélně rozkrojenými okurkami a uzeným masem. Plát zavineme do rolády, svážeme provázkem a ze všech stran opečeme na tuku. Poté roládu vložíme do pekáče posypeme zbylým kořením a nakrájenou cibulí. Podlijeme vodou nebo vývarem a zvolna pod pokličkou dusíme. Pak poklici sundáme a dopečeme. Šťávu zahustíme jíškou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.