Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 Jazyk, sůl, pórek, 1/2 celeru, 5 celých pepřů, 3 zrna nového koření, 1 cibule, 3 jalovčinky, 1 vejce, 1 lžíce mléka, 2 lžíce mouky, 10 dkg tvrdého strouhaného sýra, 8 dkg tuku se sádlem nebo olej, 3 dkg másla na polití zeleniny, na špičku nože muškátového květu.

Jazyk z mladého kusu dobře omyjeme a očistíme, tj. zbavíme všech odřezků a dáme ho vařit do horké osolené vody spolu s kořením a zeleninou. Měkkou zeleninu vyjmeme, jazyk uvaříme do měkka. Měkký sloupneme a pokrájíme na plátky, které obalíme v mouce a rozšlehaném vejci s mlékem a místo strouhanky ve strouhaném sýru. Osmažíme na tuku. Zbylý sýr a mouku rozmícháme s vajíčkem a osmažíme jako malé placičky, které podáváme s jazykem.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.