Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 Jazyk, sůl, pórek, 1/2 celeru, 5 celých pepřů, 3 zrna nového koření, 1 cibule, 3 jalovčinky, 1 vejce, 1 lžíce mléka, 2 lžíce mouky, 10 dkg tvrdého strouhaného sýra, 8 dkg tuku se sádlem nebo olej, 3 dkg másla na polití zeleniny, na špičku nože muškátového květu.

Jazyk z mladého kusu dobře omyjeme a očistíme, tj. zbavíme všech odřezků a dáme ho vařit do horké osolené vody spolu s kořením a zeleninou. Měkkou zeleninu vyjmeme, jazyk uvaříme do měkka. Měkký sloupneme a pokrájíme na plátky, které obalíme v mouce a rozšlehaném vejci s mlékem a místo strouhanky ve strouhaném sýru. Osmažíme na tuku. Zbylý sýr a mouku rozmícháme s vajíčkem a osmažíme jako malé placičky, které podáváme s jazykem.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.