Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

40-50 dkg jater, 1 vejce, 1 cibule, sůl, chilli omáčka, 2 lžíce mléka, polohrubá mouka, hladká mouka, ústřicová omáčka, olej.

Vejce spolu s mlékem našleháme, osolíme, přidáme lžíci ústřicové omáčky, opatrně přiostříme chilli omáčkou a přiměřeně zahustíme polohrubou moukou. Játra předem namočená v mléce nařežeme na plátky a necháme 1/2 hodiny vymáčet ve vodě. Játra osušíme, lehce osolíme, obalíme v hladké mouce, namočíme v těstíčku a prudce opečeme na pánvi z jedné strany, otočíme a přidáme nakrájenou cibuli. Druhou stranu jater dopečeme s cibulí.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.