Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

40-50 dkg jater, 1 vejce, 1 cibule, sůl, chilli omáčka, 2 lžíce mléka, polohrubá mouka, hladká mouka, ústřicová omáčka, olej.

Vejce spolu s mlékem našleháme, osolíme, přidáme lžíci ústřicové omáčky, opatrně přiostříme chilli omáčkou a přiměřeně zahustíme polohrubou moukou. Játra předem namočená v mléce nařežeme na plátky a necháme 1/2 hodiny vymáčet ve vodě. Játra osušíme, lehce osolíme, obalíme v hladké mouce, namočíme v těstíčku a prudce opečeme na pánvi z jedné strany, otočíme a přidáme nakrájenou cibuli. Druhou stranu jater dopečeme s cibulí.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.