Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.63 (4 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,5 kg jater, 3 cibule, pepř, sůl, worcester (nebo ústřicová omáčka), zelená petrželka (můžeme vynechat), 5 dkg slaniny, olej.

Játra pokrájíme na plátky, necháme vymáčet ve vodě, potom je vyjmeme a necháme okapat. Na pánvi osmahneme najemno pokrájenou slaninu, na ní zpěníme pokrájenou cibuli. Játra opepříme, ochutíme worcesterem (nebo ústřicovou omáčkou) a zprudka opečeme po obou stranách. Nakonec játra osolíme a podáváme posypané sekanou petrželkou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.