Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 2.50 (4 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,5 kg jater, 3 cibule, pepř, sůl, worcester (nebo ústřicová omáčka), zelená petrželka (můžeme vynechat), 5 dkg slaniny, olej.

Játra pokrájíme na plátky, necháme vymáčet ve vodě, potom je vyjmeme a necháme okapat. Na pánvi osmahneme najemno pokrájenou slaninu, na ní zpěníme pokrájenou cibuli. Játra opepříme, ochutíme worcesterem (nebo ústřicovou omáčkou) a zprudka opečeme po obou stranách. Nakonec játra osolíme a podáváme posypané sekanou petrželkou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.