Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 1.13 (4 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

50-60 dkg jater, 1 středně velká cibule, sádlo, mletý pepř, sůl, jíška, 2 dl vývaru (může být z masoxu), kelímek sladké smetany, 20-30 dkg čerstvých hub (žampiony, hřiby).

Játra nakrájíme na menší kousky. Nadrobno pokrájenou cibuli osmažíme na sádle, přidáme játra, opepříme a za stálého míchání opečeme. Pak je podlijeme vývarem a dusíme do měkka. Přidáme smetanu zahustíme jíškou a povaříme. Do pokrmu zamícháme předem na tuku podušené houby, posolíme a krátce podusíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.

Prezidetn