Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,5 kg jater, slanina, 1 kelímek šlehačky, 1 dl červeného vína, olej, hladká mouka, mletá paprika, 6 kuliček jalovce, bobkový list, sůl.

Játra nakrájíme na nudličky, zaprášíme hladkou moukou a sladkou paprikou a opečeme na rozpáleném tuku. Přidáme na nudličky nakrájenou slaninu, jalovec a bobkový list, podlijeme trochou červeného vína a dusíme pod pokličkou asi 10 - 15 minut. Potom sejmeme pokličku, aby nám šťáva zhoustla. Osolíme, zalijeme šlehačkou, vyjmeme koření a podáváme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.