Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.33 (18 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Před kuchyňským zpracováním játra dobře prohlédneme. Měly by být hladké, bez bílých skvrn a hrbolků. Tmavě zbarvená a nepřiměřeně velká jsou rovněž podezřelá. Játra zbavíme blan, tuku, žlučových kanálků, nařežeme na plátky a propláchneme. Vhodné je rovněž naložit játra do druhého dne do mléka (sladkého, kyselého nebo zakysaného podmáslí). Játra solíme až nakonec, jinak ztvrdnou. Raději dáváme přednost játrům z mladších kusů.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.