Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.83 (3 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Játra, plíce, ledvinky, srdce (např. ze srnčího), 8 dkg uzené slaniny, 1 větší cibule, 5 rajčat, 3 zelené papriky, mletá paprika, mletý pepř, jíška, sůl.

Pokrájenou slaninu rozpustíme v hrnci, přidáme pokrájenou cibuli a osmahneme. Přidáme na jemno nakrájené očištěné srdce, vymáčené jemně pokrájené plíce a dusíme do poloměkka. Pak přidáme na drobno pokrájené, vymáčené ledvinky a dusíme téměř do měkka. Pak přidáme na proužky nakrájenou zeleninovou papriku, mletou červenou paprikou, na kostky pokrájená a omytá játra a dusíme do měkka. Nakonec přidáme na kousky pokrájená oloupaná rajčata Osolíme a podle chuti opepříme nebo přiostříme chili omáčkou a zahustíme jíškou. Můžeme dochutit ústřicovou omáčkou. Vše ještě cca 5 minut povaříme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.