Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 zaječí zadek, 8 dkg másla (z toho necháme 1/3 do hotové šťávy), 8 dkg slaniny, sůl, pepř, 2 lžíce sekané petrželky, 1 bobkový list, 2 hřebíčky, 6 celých pepřů, 3 zelené papriky (mražené nebo čerstvé) pokrájené na větší kousky, 2 dl sladkého bílého vína, 30 dkg míchaného kompotu.

Odleželý, očištěný, omytý a odblaněný zadek protáhneme slaninou, osolíme, opepříme a rychle opečeme na másle a zbylé slanině. Pak posypeme petrželkou, přidáme bobkový list, hřebíčky, celý pepř a pokrájené papriky a pečeme doměkka. Podle potřeby podlijeme vínem. Potom přidáme do šťávy míchaný kompot, necháme přejít var a nakonec šťávu zjemníme přidáním čerstvého syrového másla. Měkkou zvěřinu pokrájíme, obložíme paprikou a ovocem a přelijeme šťávou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.