Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg z kýty zvěřiny,  1 menší okurka (nebo 2 lžíce naložených hub), 10 dkg másla, 1/4 l bílého vína, mouka, sůl.

Náplň: 12 dkg slaniny, 2 cibule, kůra ze 1/4 citrónu, 1 menší okurka, 1 sardelka, lžíce sekané petrželky, naložené houby, pepř.

Zvěřinu z kýty nakrájíme plátky, naklepeme, osolíme. Potřeme směsí připravenou z cibule, citrónové kůry, okurky, sardelky, sekané petrželky a naložených hub. Vše nadrobno rozsekáme a promícháme. Na každý potřený plátek dáme asi dva plátky slaniny Plátky stočíme, převážeme nití a opepříme. Připravené závitky opečeme na másle (nebo sádle) a dusíme. Když šťáva trochu vysmahne, podlijeme je bílým vínem. Závitky dusíme doměkka, potom je vyjmeme, do šťávy přidáme usekanou okurku nebo 2 lžíce naložených hub, zaprášíme moukou a necháme přejít var. Závitky vložíme zpět do šťávy. 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.