Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 plátky z kýty zvěřiny, hořčice, 2 paprika-kozí rohy, cibule, sůl,  tuk, jíška, grilovací koření, cukr, 1 kelímek smetany, 1 bobkový list.

Náplň: 1 jablko, hořčice, 4 plátky slaniny, pepř, sůl.

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na plátek položíme čtvrtku jablka obalenou plátkem slaniny, zabalíme a upevníme párátky. Okořeníme grilovacím kořením a opečeme na rozpáleném tuku ze všech stran. Přidáme nakrájenou cibulku a zbytek jablka, orestujeme, podlijeme a dusíme s bobkovým listem,  lžičkou hořčice a paprikou. Omáčku podle chuti mírně osladíme, zahustíme smetanou a jíškou a krátce povaříme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.