Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 plátky z kýty zvěřiny,  1 menší cibule, 1dl zakysané smetany, kousek másla, jíška, sůl.

Náplň: 10 dkg slaniny, 2 lžíce hořčice, 2 menší povařené mrkve, 2 lžíce sterilovaného nebo zmrazeného hrášku, 1 menší cibule, pepř.

Plátky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, poklademe nudličkami mrkve, hráškem, kousky cibule a nudličkami slaniny. Plátky stočíme do závitků a převážeme nití. Závitky osmahneme se zbylou slaninou a cibulí nakrájenou na drobno, osolíme, podlijeme horkou vodou a dusíme do měkka. Měkké závitky vyjmeme, do šťávy přidáme kousek másla, chvilku podusíme, zahustíme. Závitky vložíme zpět, přidáme smetanu a vše ještě chvilku podusíme. 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.