Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 plátky z kýty zvěřiny,  1 menší cibule, 1dl zakysané smetany, kousek másla, jíška, sůl.

Náplň: 10 dkg slaniny, 2 lžíce hořčice, 2 menší povařené mrkve, 2 lžíce sterilovaného nebo zmrazeného hrášku, 1 menší cibule, pepř.

Plátky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, poklademe nudličkami mrkve, hráškem, kousky cibule a nudličkami slaniny. Plátky stočíme do závitků a převážeme nití. Závitky osmahneme se zbylou slaninou a cibulí nakrájenou na drobno, osolíme, podlijeme horkou vodou a dusíme do měkka. Měkké závitky vyjmeme, do šťávy přidáme kousek másla, chvilku podusíme, zahustíme. Závitky vložíme zpět, přidáme smetanu a vše ještě chvilku podusíme. 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.