Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 kotlety ze selete (nebo lončáka), 1 větvička tymiánu, 2 stroužky česneku 10 dkg šunky, 20 dkg žampionů, 1 lžíce citronové šťávy, 1 větší rajče, 1 lžíce oleje, sůl, pepř.

Tymián omyjeme a odkrájíme lístky z větvičky. Česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky, šunku na kostičky. Žampiony očistíme a rovněž nakrájíme na tenké plátky a smícháme s citronovou šťávou. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Kotlety krátce ogrilujeme z obou stran, osolíme a opepříme. Poté vložíme každou kotletu na jednu fólii alobalu. Šunku, žampiony, rajčata, česnek, citronovou šťávu a tymián smícháme, osolíme, opepříme a fólii zabalíme. Směs rovnoměrně rozdělíme na kotlety. Společně grilujeme asi 25 minut.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.