Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1- 1,2 kg mladé zvěřiny ze hřbetu nebo kýty, sůl, 1 lžička mletého pepře a 1 lžička tlučených jalovčinek, 10 dkg másla nebo oleje na potírání.

Z kýty nařežeme silnější plátky, lehce je naklepeme, uhladíme, osolíme, potřeme směsí pepře a jalovčinek. Opekáme na grilu, podle potřeby je potíráme tukem. Při podávání klademe na každý plátek kostičku bylinkového másla.

Bylinkové máslo:
12 dkg másla, 1 menší drobně posekaná cibulka, 1 lžička sekané petrželky, 1 lžička sekaného libečku, 3-4 drobně posekané malé lístky ze srdéček celerové natě.

Máslo utřeme s posekanou cibulí, sekanou petrželkou, srdíčky celerové natě a libečku. Dáme vychladit do chladničky a nakrájíme ho kostky.

 

 

 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.