Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Zadek a hřbet z mladého zajíce, 10 dkg slaniny, mletý pepř, mleté nové koření, sůl, olej.

Hřbet a zadek z mladého zajíce necháme vcelku. Zvěřinu odblaníme, protáhneme  slaninou, osolíme, lehce okořeníme pepřem a novým kořením. Po délce propíchneme grilovací jehlou, nohy přivážeme ke grilovací jehle tenkým drátem. Zajíce potřeme olejem a grilujeme. Během grilování potíráme teplým olejem.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.