Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.63 (4 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 bažant, 10 dkg slaniny, 5 dkg másla, sůl, 1 lžička mletého pepře a muškátového květu a 1 lžíce tymiánu, 4 dl červeného vína, jíška nebo 1 lžíce strouhaného chleba na zahuštění.

Bažanta nakrájíme na porce, protáhneme slaninou, osolíme, poprášíme pepřem, muškátovým květem a tymiánem a dáme na zbylou slaninu a máslo péci. Podléváme červeným vínem a pečeme doměkka. Šťávu zahustíme jíškou nebo troškou strouhaného chleba, podle potřeby osolíme nebo dochutíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.