Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.33 (3 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 bažant, 10 dkg slaniny, 5 dkg másla, sůl, 1 lžička mletého pepře a muškátového květu a 1 lžíce tymiánu, 4 dl červeného vína, jíška nebo 1 lžíce strouhaného chleba na zahuštění.

Bažanta nakrájíme na porce, protáhneme slaninou, osolíme, poprášíme pepřem, muškátovým květem a tymiánem a dáme na zbylou slaninu a máslo péci. Podléváme červeným vínem a pečeme doměkka. Šťávu zahustíme jíškou nebo troškou strouhaného chleba, podle potřeby osolíme nebo dochutíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.