Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.75 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 bažant, 10 dkg slaniny, 5 dkg másla, 5 celých pepřů, 1 cibule, 10 dkg žampiónů nebo hříbků, sůl.

Bažanta protáhneme slaninou a osolíme. Do tlakového hrnce dáme na podložku několik plátků slaniny, na ně vložíme připraveného bažanta, podlijeme 2 dl vody, hrnec zavřeme a 1/4 hodiny podusíme. Na pekáči rozpustíme máslo, vložíme na ně plátky zbylé slaniny i bažanta a přilijeme šťávu z hrnce, přidáme několik pepřů, na plátky nakrájenou cibulku a nadrobno nasekané očištěné žampióny nebo hříbky (mohou být i jiné houby). V rozehřáté troubě pečeme dozlatova.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.