Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.75 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 bažant, 10 dkg slaniny, 5 dkg másla, 5 celých pepřů, 1 cibule, 10 dkg žampiónů nebo hříbků, sůl.

Bažanta protáhneme slaninou a osolíme. Do tlakového hrnce dáme na podložku několik plátků slaniny, na ně vložíme připraveného bažanta, podlijeme 2 dl vody, hrnec zavřeme a 1/4 hodiny podusíme. Na pekáči rozpustíme máslo, vložíme na ně plátky zbylé slaniny i bažanta a přilijeme šťávu z hrnce, přidáme několik pepřů, na plátky nakrájenou cibulku a nadrobno nasekané očištěné žampióny nebo hříbky (mohou být i jiné houby). V rozehřáté troubě pečeme dozlatova.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.