Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 5.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

1 bažant, 10 slaniny, máslo, 1 velká cibule, sůl, mletý pepř, 3 snítky tymiánu, 2-3 dl červeného vína, 5 dkg žampiónů nebo hříbků, 1 lžíce koňaku, jíška.

Bažanta nakrájíme na porce, které protáhneme slaninou, osolíme a opepříme. V tlakovém hrnci rozpustíme máslo, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu a 1 velkou pokrájenou cibuli . Cibuli necháme zapěnit, na to vložíme porce z bažanta, přidáme tymián a nakrájené žampióny nebo hřiby. Necháme osmahnout, zalijeme červeným vínem a dusíme do měkka 20-30 minut. Měkkou zvěřinu vyjmeme, přidáme kousek másla šťávu zahustíme jíškou. Necháme přejít var, přilijeme malou sklenku koňaku (nebo Staré myslivecké). Porce bažanta vložíme zpět do omáčky.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.

Prezidetn