Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.80 (5 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 bažant, 5 dkg slaniny, 10 dkg másla, 2 cibule, 1 dl červeného vína, sůl, anglická slanina na obalení bažanta, 30 dkg čerstvých nebo mražených hříbků, 4 lžíce sladké smetany, cca 1 lžíce hladké mouky 0,5 dl vody na zahuštění omáčky.

Omytého bažanta osolíme i vevnitř, prošpikujeme a zabalíme do anglické slaniny. Do pekáčku dáme máslo, cibulku, podlijeme vodou, vínem, dáme do trouby na 170-180 st. a dusíme za občasného podlévání. Když začne bažant měknout přisypeme hříbky a dodusíme bažanta do doměkka. Bažanta vyndáme, omáčku přelijeme do kastrůlku a čtvrtku i s houbami rozmixujeme, nalijeme zpátky, přidáme víno, smetanu a trochu mouky. Vodu si přilijte kolik chcete mít omáčky. Ještě dochutíme solí a asi 4 minuty provaříme mouku.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.