Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.80 (5 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 bažant, 5 dkg slaniny, 10 dkg másla, 2 cibule, 1 dl červeného vína, sůl, anglická slanina na obalení bažanta, 30 dkg čerstvých nebo mražených hříbků, 4 lžíce sladké smetany, cca 1 lžíce hladké mouky 0,5 dl vody na zahuštění omáčky.

Omytého bažanta osolíme i vevnitř, prošpikujeme a zabalíme do anglické slaniny. Do pekáčku dáme máslo, cibulku, podlijeme vodou, vínem, dáme do trouby na 170-180 st. a dusíme za občasného podlévání. Když začne bažant měknout přisypeme hříbky a dodusíme bažanta do doměkka. Bažanta vyndáme, omáčku přelijeme do kastrůlku a čtvrtku i s houbami rozmixujeme, nalijeme zpátky, přidáme víno, smetanu a trochu mouky. Vodu si přilijte kolik chcete mít omáčky. Ještě dochutíme solí a asi 4 minuty provaříme mouku.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.