Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.67 (3 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 bažant, 10 dkg slaniny, máslo, sůl, 3 velké stroužky česneku, 3 dl rajské šťávy, 6 celých pepřů, 10 dkg pokrájených hub.

Bažant protáhne slaninou a potřeme vně i uvnitř česnekem smíchaným se solí. Bažanta vložíme do pekáče na máslo a zbylou slaninu, přidáme pokrájené houby a pečeme doměkka. Podléváme i poléváme rajskou šťávou. Měkkého bažanta pokrájíme na porce, šťávu podáme zvlášť.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.