Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.67 (3 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 bažant, 10 dkg slaniny, máslo, sůl, 3 velké stroužky česneku, 3 dl rajské šťávy, 6 celých pepřů, 10 dkg pokrájených hub.

Bažant protáhne slaninou a potřeme vně i uvnitř česnekem smíchaným se solí. Bažanta vložíme do pekáče na máslo a zbylou slaninu, přidáme pokrájené houby a pečeme doměkka. Podléváme i poléváme rajskou šťávou. Měkkého bažanta pokrájíme na porce, šťávu podáme zvlášť.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.