Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.33 (3 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 bažant (stažený) 1 menší cibule, 1 stružek česneku, 1menší mrkev, 1 menší petržel, kousek celeru, 6 kuliček pepře, 5 kuliček nového koření, 1lžička soli, 2 l vody, vegeta.

Vše bez kořenové zeleniny vaříme cca 3/4 hodiny v tlakovém hrnci do měkka. Bažanta vyndáme z vývaru, obereme z kostí a nakrájíme a na kostky. Maso vrátíme do vývaru, přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu, nudle a vaříme až zelenina změkne. Dochutíme vegetou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.