Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 5.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

¼ kg syrové odřezky z bažanta, 5 dkg másla, 10 dkg kořenové zeleniny, sůl, 1 žloutek, nudle, 5 dkg hub.

Žebra z bažanta a odřezky podusíme na másle s kořenovou zeleninou, přidáme mouku a osmahneme. Vše dáme do masového vývaru určeného pro polévku. Přidáme houby a asi hodinu vaříme. Pak maso maso vyndáme, polévku přecedíme, podle chuti okořeníme, osolíme a přidáme obrané maso.
 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.