Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 5.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

¼ kg syrové odřezky z bažanta, 5 dkg másla, 10 dkg kořenové zeleniny, sůl, 1 žloutek, nudle, 5 dkg hub.

Žebra z bažanta a odřezky podusíme na másle s kořenovou zeleninou, přidáme mouku a osmahneme. Vše dáme do masového vývaru určeného pro polévku. Přidáme houby a asi hodinu vaříme. Pak maso maso vyndáme, polévku přecedíme, podle chuti okořeníme, osolíme a přidáme obrané maso.
 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.