Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 5.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

1 bažantí slepice, kořenová zelenina (mrkev,petržel,celer), sůl, vegeta, pepř celý,
nové koření, bobkový list, 1 stroužek česneku, 1 rajče.

Slepici rozdělíme na čtvrtky a dáme spolu se všemi ingrediencemi do hrnce s vodou (starší slepici dáme do tlakového hrnce) a vaříme do měkka. Slepici vyjmeme, maso obereme a nakrájíme na kousky a spolu s uvařenými hrubými nudlemi vrátíme do vývaru.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.