Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 5.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

1 bažantí slepice, 1vejce uvařené na tvrdo, 2 sladkokyselé okurky, 5 dkg sterilovaného celeru (může být i jiná zelenina), 1 majolka, citronová šťáva, ocet, cukr, sůl.

Bažantí slepici uvaříme do měkka v osolené vodě. Slepici obereme z kůže a vykostíme, maso rozebereme na kousky. Maso, vejce, okurky i celer nakrájíme na nudličky. Majolku rozšleháme s citronovou šťávou, octem a cukrem, osolíme a vše promícháme. Salát necháme trochu proležet. Zdobíme kapií a petrželkou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.