Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 5.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

1 bažantí slepice, 1 cibule, sůl, pepř, olej, 1 dl bílého vína,stroužek česneku, 1 lžíce kečup.

Bažantí slepici uvaříme do měkka v osolené vodě. Sepici obereme z kůže, vykostíme, maso a rozebereme na kousky. Obrané maso dáme na zpěněnou cibulku, osolíme, opepříme a krátce osmahneme. Zalijeme zálivkou z 2 dl vývaru ze slepice, ve kterém jsme rozmíchali bílé víno, 1 lžíci kečupu a stroužek rozmačkaného česneku. Chvíli podusíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.