Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 5.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

60 dkg bažantích prsíček, snítka rozmarýnu, 2 cibule, 10 dkg pórku, 10 dkg čerstvých žampionů, olej, 2 dl smetany, 1 dl bílého vína, sůl.

Bažantí prsíčka nakrájíme na hranolky a naložíme je do oleje s jemně sekaným rozmarýnem, nejlépe do druhého dne (i déle). Na oleji opečeme na plátky nakrájenou cibuli, přidáme maso, orestujeme, přidáme na nudličky nakrájený pórek a žampiony, orestujeme, zalijeme vínem a smetanou, dochutíme solí. 

 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.