Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 5.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

4 ks bažantích prsíček s kostí ( ale bez hřbetní kosti), 20 dkg mletého vepřového masa, 1 vejce, 0,5 dl sladké smetany, polohrubá mouka, 5 dkg šunky nebo uzeného bůčku, kousek másla, mleté divoké koření, pepř, sůl.

Z mletého masa, vejce, na kostičky nakrájené šunky (nebo uzeného bůčku) umícháme nádivku posolíme a jemně opepříme. Do prsíček uděláme kapsy které vyplníme připravenou nádivkou. Prsíčka osolíme, obalíme v polohrubé mouce a prudce osmahneme na másle. Vložíme do pekáče, mírně podlijeme vývarem a pečeme do měkka, občas opatrně podléváme a porce potíráme máslem.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.