Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 5.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

2 prsa z mladých bažantů, mléko, sůl, 2 vejce, 2 lžíce vína, 1 lžíce oleje, 1 lžíce sladké smetany, 8 dkg hladké mouky. tuk na smažení.

Prsa z mladých bažantů vykostíme, naklepeme, namočíme do osoleného mléka. Necháme několik hodin odpočívat na chladném místě. Pak je z mléka vyjmeme a osušíme ubrouskem a osolíme. Žloutky s vínem, olejem a smetanou dobře rozšleháme, přidáme mouku a vymícháme na hladké těstíčko. Z bílků ušleháme tuhý sníh a zlehka ho přimícháme do těstíčka. Maso namočíme do těstíčka a na rozpáleném tuku osmažíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.