Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 2.40 (10 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 bažant, sůl, 8 lžic dobrého oleje, šťáva ze 2 citrónů, 3 hřebíčky, 1/4 lžičky fenyklu, 1 bobkový list, 6 celých pepřů, 3 stroužky česneku, 1/4 lžičky zázvoru, na špičku nože mletých papriček chilli, 1/4 lžičky kardamomu, 1/4 lžičky mletého koriandru, 5 dkg kokosu, 1 cibule.

Bažanta pokrájíme na porce. Složíme je do misky, pokapeme citrónovou šťávou a necháme hodinu odležet v chladnu. Na pekáčku osmahneme na oleji fenykl, hřebíček, pepř a bobkový list. Pak přidáme ostatní mleté koření a utřený česnek, zamícháme a zasmahneme. Vložíme připravené porce bažanta, osolíme a opečeme. Pak je posypeme jemně pokrájenou cibulí, přidáme citrónovou šťávu z marinády a upečeme v troubě doměkka. Těsně před dopečením přidáme jemně strouhaný kokos.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.