Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 5.00 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 bažant, 10 dkg slaniny, 10 dkg másla, 1 lžička zázvoru, 2 lžíce medu, 1 velká cibule, 1 malá mrkev, 1/4 středního celeru, 1 malá petržel, 3 jalovčinky, 4 dl červeného vína, 1 lžička škrobové moučky.

Bažanta protáhneme slaninou, osolíme a potřeme medem smíchaným se zázvorem a trochou rozpuštěného másla. Na kastrolku rozpustíme zbylé máslo, přidáme zbylé plátky slaniny a na ně vložíme připraveného bažanta. Posypeme jej drobně posekanou kořenovou zeleninou, přidáme nakrájenou cibuli a jalovčinky a pečeme doměkka. Podléváme červeným vínem. Měkkého bažanta vyjmeme, nakrájíme na porce a urovnáme na mísu. Šťávu zahustíme škrobem a přelijeme na bažanta.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.