Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 5.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

1 bažant, 3 mandarinky, 1 dl šťávy z mandarinek nebo pomeranče, 5 dkg másla, 3 malé cibulky, 0,5 dl brandy (Staré myslivecké), 1 kelímek smetany (12%), sůl, pepř, 1 hřebíček.

Z jedné dobře omyté mandarinky ostrouháme kůru a společně s drceným hřebíčkem, trochou soli a malým kouskem másla vše dobře promícháme. Část směsi vložíme do bažanta a zbytkem jej potřeme. Dále do bažanta vložíme několik odpeckovaných dílků mandarinek a opečeme jej po všech stranách na másle. Přidáme drobně nakrájené cibulky, sůl, pepř, mandarinkovou šťávu a za občasného podlévání dusíme do měkka. Hotového bažanta vyjmeme, do šťávy nalijeme brandy, ohřejeme, přilijeme smetanu, pár dílků mandarinek a prohřejeme. Bažanta naporcujeme a na předehřátém talíři podlijeme omáčkou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.