Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 5.00 (3 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 bažant, 10 dkg slaniny, 1 kelímek smetany (podle chuti zakysaná, sladká nebo kombinace obou), instantní jíška, 1 větší cibule, 4  lžičky mleté sladké papriky, 6 kuliček nového koření, 5 kuliček pepře, 5 kuliček jalovce, 3 bobkové listy, olej, sůl, ústřicová omáčka, citron (může být citrónka).

Na oleji osmahneme posekanou cibuli, přidáme koření (bobkový list, jalovec, pepř a nové koření), zasypeme mletou paprikou krátce papriku rozpustíme v tuku a zalijeme trochou vody. Necháme asi 5 povařit a potom k tomu přidáme prošpikovaného, osoleného na porce rozděleného bažanta. Maso dusíme pod pokličkou za občasného podlévání vodou do měkka. Když je maso měkké, vyndáme ho do tepla.Do omáčky přidáme smetanu, chvilinku povaříme a pak zahustíme jíškou . Když je omáčka zahuštěná, dochutíme ji ústřicovou omáčkou, citronovou šťávou a dosolíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.