Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 5.00 (3 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 bažant, 10 dkg slaniny, 1 kelímek smetany (podle chuti zakysaná, sladká nebo kombinace obou), instantní jíška, 1 větší cibule, 4  lžičky mleté sladké papriky, 6 kuliček nového koření, 5 kuliček pepře, 5 kuliček jalovce, 3 bobkové listy, olej, sůl, ústřicová omáčka, citron (může být citrónka).

Na oleji osmahneme posekanou cibuli, přidáme koření (bobkový list, jalovec, pepř a nové koření), zasypeme mletou paprikou krátce papriku rozpustíme v tuku a zalijeme trochou vody. Necháme asi 5 povařit a potom k tomu přidáme prošpikovaného, osoleného na porce rozděleného bažanta. Maso dusíme pod pokličkou za občasného podlévání vodou do měkka. Když je maso měkké, vyndáme ho do tepla.Do omáčky přidáme smetanu, chvilinku povaříme a pak zahustíme jíškou . Když je omáčka zahuštěná, dochutíme ji ústřicovou omáčkou, citronovou šťávou a dosolíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.