Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 5.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

1 bažant, sádlo, 5 dkg slaniny, 1větší cibule, mletý pepř, mletá paprika, sůl, lžička hořčice, vývar, jíška, sádlo (olej), 1 kelímek smetany (sladká nebo zakysaná).

Bažanta naporcujeme na menší díly, osolíme, opepříme. Na pánvi opečeme nakrájenou slaninu, přidáme pokrájenou cibuli, orestujeme, vmícháme mletou papriku, zamícháme. Přidáme porce bažanta, krátce opečeme, podlijeme vývarem a pod pokličkou za občasného podlévání dusíme do měkka. Odstavíme, přidáme smetanu, hořčici, uvedeme do varu, dosolíme a zahustíme jíškou.
Můžeme dochutit brusinkovým kompotem nebo džemem.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.