Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 5.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

1 bažant, sádlo, 5 dkg slaniny, 1větší cibule, mletý pepř, mletá paprika, sůl, lžička hořčice, vývar, jíška, sádlo (olej), 1 kelímek smetany (sladká nebo zakysaná).

Bažanta naporcujeme na menší díly, osolíme, opepříme. Na pánvi opečeme nakrájenou slaninu, přidáme pokrájenou cibuli, orestujeme, vmícháme mletou papriku, zamícháme. Přidáme porce bažanta, krátce opečeme, podlijeme vývarem a pod pokličkou za občasného podlévání dusíme do měkka. Odstavíme, přidáme smetanu, hořčici, uvedeme do varu, dosolíme a zahustíme jíškou.
Můžeme dochutit brusinkovým kompotem nebo džemem.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.